Velikonja gibi bir forvet varken, neden Rantie ve bal yapmayan arı durumundaki Vedat tercih edilir gerçekten anlayamıyorum. Murat Duruer nedir, necidir, oynadığı maçlarda takıma ne gibi bir katkısı olmuştur, anlamak güç ! Kweuke dün cezalıydı, Serdar iyi değildi ve şans eseri maçı kazandık. her ne kadar verilmeyen bir penaltımız da olsa dahi rakibin kaçan 2-3 önemli pozisyonu vardı ve şansımıza Aydın dün iyiydi ve maçı aldık. eğer kweuke olsaydı maç büyük ihtimal gitmişti. zaten Özat'da oyuncu ve kadro seçimlerinin yanlış olduğunu ve oyunun iyi olmadığını itiraf etti.
dün de gördüğünüz üzere Serdar oynamayınca takım duruyor. her ne kadar Serdar kendini çok geliştirmiş, Gençlerbirliğinde hak ettiği üne kavuşmuş ve takımın lokomotifi olmuş olsa da ben böyle bir kişiye dayalı takımlara üzülüyorum. kesinlikle bir sistem takımı olmamız lazım. malesef şu an onu yakalayamadığımız için Serdar gittiği zaman ne yapacağız hiç bilmiyorum.
ligde kalmayı garantilemiş bir takım olarak artık bir hedefimiz kalmadı yine her yıl ki gibi. transfer politikamızın ve hedefimizin de şu an sergilenen tutumdan dolayı iyi olmayacağı ortada. her yıl aynı tas , aynı hamam ! bu gidişle yakında tribünde mevcut yönetimden dolayı bir avuç taraftar kalacak. Hakkımızda hayırlısı. saygılarımla..