Tekrar merhaba Ali kardeşim evet şimdi sizi daha iyi hatırladım, zaman dediğiniz gibi çabuk gelip geçiyor, Diyarbakırspor'un o günlerini çok iyi hatırlıyorum dediğin gibi nerden nereye geldi,umarım bu kötü günleri çabuk atlatırsınız dileğim o yönde kardeşim,,,Şike mevzusu olduğu günlerde bir şey çok garibime gitmişti, hakemlerin adı hiç geçmiyordu halbuki bu işin göbeğinde onlar var,,,Bu hafta Elazığ maçının kaderini resmen orta hakem belirledi,,,Yani hakemler maçın önüne geçme ve sonucunu tayin etme işini her lig her grupta yapıyorlar ama gözden uzak alt liglerde daha çok kıyımlar olduğu kesin...Ali biz gençler taraftarında uzak yerlere pek deplasmana gitme durumu olmuyor, sizlerle başka bir zaman tanışmayı gönülden çok istiyorum,Ankara'ya yolunuz düştüğünde bende sizleri beklerim,profil bilgilerimde telefon numaram var...Urfada Antep - Gençler maçına o bölgede bulunan veya giden az da olsa taraftarımız olacaktır ayrıca,deplasman tarafında bizlerin yerinde sizleri'de görmek bizi çok mutlu edecek... Sizlere şimdiden çok teşekkür ediyoruz... Görüşmek üzere sağlıcakla kalın...