arkadaşlar merhaba..haydi gençlerin yeni yüzü hepimize hayırlı olsun..önce kendimi tanıtmam gerekirse,yaşlı sayılabilecek,ihtiyarlar bölgesinin varoşlarında ikamet eden müdavim vede asla istanbula tapmamış ankara mübdelası başka biryerde yaşarmısın deseler hayır yaşayamam diyen bir ankara sevdalısıyım..ankaragücünün düştüğü bu duruma üzüldüm desem yalan olur.kendi düşen ağlamaz,arkadaşlar aynı duruma biz düşsek ne olur biliyormusunuz önce çelmeyi bunlar takar arkamızdan davul çalarlar ama işte fark burada ortaya çıkıyor bizim ankaralılık bilincimiz ve taraftar profilimizdeki kalite buna asla müsade etmez bizim farkımız sizlerinde çok güzel düşündüğü gibi arkalarında olduğumuzu yüzlerine birkez daha vurmak olacaktır.ben eskiden ankaragücü taraftarları ile beraber çok maç seyrettiğimizi hatırlıyorum.kimse ayrıştırmazdı.ne oldu ise 90 lı yıllardan sonra oldu.futbolun artık endüstriye dönüşmesi renk aşkı,şehirdaşlık bilinci filan dinlemez olunca bakıyosun çok candan iki arkadaşı bile karşı karşıya getirir oldu.günümüzde artık dün yok,kimse kimseye acımıyor,ne kadar pran varsa o kadar kuvvetlisin,ankaragücü ihtirasların,kurbanı olmuştur.bu saatten sonrada yapacak birşey yok.herşey gençlerbirliği için.