Gaziantep deplasman organizasyonunu gerçekleştirmek üzere 16 Nisan çarşamba günü yola çıktım.
Bu deplasmanda hedef doğrudan doğruya Gaziantep'ti. Gaziantep'e en az 3 gün ayırmayı uygun bulmuştum. 16 Nisan çarşamba sabah erkenden çıktığım yolda akşam saatlerinde Gaziantep'te oldum. 17 Nisan perşembe günü tarihi mekanlar ve müze, 18 Nisan cuma günü eksik kalan diğer tarihi mekanlar ve semt gezileri gerçekleştirdim. 19 Nisan'ıysa tamamıyla maça ve kendi işlerime ayırarak deplasmanı tamamladım. Deplasmanı taçlandıran olay, kuşkusuz ki galibiyetimiz oldu. Geçen sene Şanlıurfa'da oynadığımız maça, tam o gün yani 10 Kasım'da askerden ayrıldığım için gitmemeyi tercih etmiştim, o maçı saymazsak Gaziante'teki 4. deplasmanımda ilk kez bir galibiyet gördüm. Ki güzel de bir galibiyet, iyi bir mücadeleyle alındı ve bizi yukarılara taşıdı. Bu galibiyeti tüm tribün coşkuyla yaşadık ve maç sonunda futbolcularla beraber coştuk.
Maçı bitirdikten sonra Serkan Abi'leri yolcu ettim, sonrasında da işlerimi hallederek Gaziantep turunu tamamladım. Gece çıktığım yolu bu sabah aşıp saat 08.00'de de evde oldum. İşte şimdi sizlere bu deplasmanı sunmaya başlıyoruz. Bu sezonki 11. ve muhtemelen son deplasmanımdı, ilke olarak İstanbul deplasmanlarına gitmiyorum çünkü. Bitişi güzel yaptığıma inanıyorum. Buyrun sunuma...